Close up of young people putting their hands together. Team with stack of hands showing unity and teamwork.

Testimoniale

„Ca orice mare jucător în domeniul agriculturii, pe lângă forța de vânzări proprie și distribuitori, ne-am dorit să ajungem la cât mai mulți clienți, într-un mod cât mai eficient și rapid. Împreună cu Share Vision avem campanii de promovare a produselor și serviciilor noastre, în perioadele potrivite ale unui an, cu rezultate ce ne-au depășit așteptările încă de la început. Colaborăm cu echipa de callcenter de trei ani și continuăm.”

 

Manager Regional – Companie multinațională din domeniul agriculturii

„Serviciul de call center este nucleul programului nostru național de colectare deșeuri electrice. Partenerul Share Vision ne-a acordat în ultimii ani sprijin constant, răspuns promt și soluții de înaltă calitate la fiecare pas.  Mulțumim echipei Share Vision pentru implicare și devotament, pe parcursul celor șase ani de colaborare. Recomandăm cu căldură.”

 

Manager Comunicare – O.I.R.E.P.

„În urma colaborării cu Share Vision, am avut parte de o comunicare eficientă și transparentă. Ne bucurăm de adaptabilitatea și deschiderea acestora la propunerile noastre, reușind astfel să transmitem în timp util clienților noștri mesajele și informațiile de care au nevoie.”

 

Marketing Assistant – Companie din piața cash & carry internațională

„Doi ani în care echipa Share Vision ne-a ajutat să creștem volumul de vânzări și să asigurăm o satisfacție excepțională, clienților. Suntem în permanent contact cu managerul de proiect și cu echipa lor, astfel asigurându-se o informare corecta și în timp real, asupra ofertelor și serviciilor noastre. Recomandăm serviciile Share Vision!”

 

Manager VânzăriCompanie numărul unu în vânzări de vehicule electrice

„Cu Share Vision am început să colaboram încă de când am lansat site-ul nostru prin care vindem produse de consum pentru un stil de viață sănătos. Cred că am fost printre primii lor clienți, în 2015. De atunci, am dezvoltat o relație apropiată cu echipa ce se ocupă de noi, îi ținem aproape pentru a fi aliniați cu modul în care vrem să fim percepuți în piață, iar la rândul nostru, am preluat practicile de succes pe care ni le-au propus. Considerăm că împreună cu Share Vision suntem în aceeași echipă!”

Manager VânzăriMagazin online produse de consum