Close up of young people putting their hands together. Team with stack of hands showing unity and teamwork.

Testimoniale - Ce spun clienții Share Vision

Serviciul de call center este nucleul programului nostru național de colecatre a deșeurilor electrice. 

Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea cu Call Center-ul Share Vision, parte a societății Business computer S.R.L.

Colaborarea noastră cu această firmă a început în anul 2017 pe partea de servicii de suport clienți și preluare comenzi. Call Centerul Share Vision deservește pentru noi și campaniile derulate de către organizația noastră în toate județele României, inclusiv București.

Este un proiect care an de an a provocat întreaga echipă și ne-a motivat să-l îmbunătățim, să dovedim flexibilitate și adaptabilitate. Putem confirma satisfacția noastră ca beneficiar al serviciillor prestate de Share Vision.

Am ales să lucrăm cu această societate datorită disponibilității, flexibilității și calității deosebite a serviciilor prestate. Pe parcursul colaborării noastre, echipa Share Vision a manifestat o mare deschidere spre înțelegerea nevoilor și așteptărilor noastre, fapt ce a dus la obținerea unor rezultate pozitive privind calitatea serviciilor prestate. 

Având în vedere cele de mai sus, recomandăm Call Center-ul share Vision, parte a societății Business Computer S.R.L., ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa.” 

Manager Comunicare – Companie O.I.R.E.P.

„Cu Share Vision am început să colaborăm încă de când am lansat site-ul nostru prin care vindem produse de consum pentru un stil de viață sănătos.

Cred că am fost printre primii lor clienți, în 2015. 

De atunci, am dezvoltat o relație apropiată cu echipa care se ocupă de noi, îi ținem aproape pentru a fi aliniați cu modul în care vrem să fim percepuți în piață. 

Iar, la rândul nostru, am preluat practicile de succes pe care ni le-au propus. 

Considerăm că împreună cu share Vision suntem în aceeași echipă!”

 

Manager de vânzări – Magazin online produse de consum

„Avem deosebita plăcere de a oferi această recomandare companiei Business Computer Solution cu care avem o relație de colaborare din anum 2019 în ceea ce privește furnizarea de servicii de tip call center. 

De-a lungul celor patru ani de colaborare au satisfăcut pe deplin exigențele noastre, au răspuns pro-activ cerințelor noastre cu termene limită, ne-au oferit tot suportul în setarea de IVR, ne ajută lunar să oferim suport prin rezolvarea întrebărilor antrepenorilor noștri care solocită ajutor. 

Echipa cu care colaborăm este o echipă cu multă experiență, profesionistă, dedicată și implicată în orice proiect se derulează. Indiferent că vorbim de preluare apeluri inbound sau de a desfășura campanii outbound, chiar și în derularea studiilor de piață. 

Apreciind în mod deosebit flexibilitatea, promptitudinea și disponibilitatea în oferirea de soluții avantajoase în baza colaborării de până acum și a argumentelor de mai sus, recomandăm celor interesați serviciile firmei Business Computer Solution.”

Customer Relationship Manager – companie din piața cash & carry

„Am ales să colaborăm cu Share Vision ca furnizor de servicii de call center în numele departamentului nostru de HR, datorită calității serviciilor prestate și a eficienței procesului de procesare a comunicării verbale și scrise. 

Totodată, echipa de agenți call center Share Vision, prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întotdeauna suportul pentru solicitările noastre punctuale legate de situații specifice. 

De fiecare dată când apar situații în care există probleme tehnice sau situații specifice care blochează o activitate normală, partenerii Share Vision ne-au oferit suport și au avut deschiderea de a rezolva cât de repede, astfel încât totul să funcționeze business as usual. 

Deși volumele gestionate de Share Vision au crescut în mod considerabil în ultimele 2-3 luni, nivelul calității în gestionarea apelurilor și a situațiilor cu care angajații noștri, dar și candidații s-au confruntat, a rămas la fel.

Recomand Share Vision ca fiind un colaborator profesionist și de încredere și apreciez serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite, care o diferențiază într-un mod favorabil de compatitorii săi.”

Manager HR – Companie din piața Retail

„Avem plăcerea de a oferi această recomandare societății BUSINESS COMPUTER SOLUTION S.R.L. care operează sub bandul Share Vision, cu care avem o relație de colaborare de șapte ani în domeniul furnizării serviciului de preluare și procesare apeluri telefonice și comunicare scrisă, tip call center. 

Atât calitatea serviciului furnizat, a promptitudinii procesării, cât și seriozitatea personalului Share Vision, recomandă această societate drept un partener de încredere. 

Având în vedere managementul și experiența necesară desfășurării activității în acest domeniu, recomandăm această societate în vederea viitoarelor colaborări.” 

 

Manager PR – companie din piața Retail

„În calitate de administrator și manager tehnic al platformei e-commerce tip marketplace am interacționat cu personalul și serviciile Share Vision începând din luna martie 2023. 

Le-am solicitat o ofertă pentru prestarea serviciilor de call center și am avut plăcuta surpriză să fiu contactat telefonic imediat pentru detalii suplimentare ale proiectului. Oferta am primit-o în aceeași zi, iar după o săptămână de la cererea ofertei, operatorii Share Vision preluau deja toate apelurile clienților noștri. 

Echipa share Vision a reușit într-un interval foarte scurt să se adapteze și să răspundă tuturor cerințelor particulare din activitatea noastră cât și celor tehnice și logistice. 

Au găsit soluții rapide în legătură cu numărul de operatori necesari, supervisor dedicat, training personal și suport tehnic care să se adapteze la soluțiile tehnice pe care noi le foloseam deja. 

Deși erau în prima lună, operatorii Share Vision au reușit să genereze o creștere de 10-15% a vânzărilor, comparativ cu fostul serviciu de call center care avea o experiență de 2-3 ani.

 Inițial, programul de lucru pe care l-am solicitat a fost de 6 ore pe zi, de luni până vineri și, ulterior, a crescut la 10 ore pe zi de luni până duminică. Modificarea s-a efectuat în urma unor testări de performanță care au fost gestionate cu ușurință de către echipa Share Vision. 

Trainingul inițial al personalului s-a efectuat printr-o ședință comună la sediul Share Vision. 

Interacțiunea cu operatorii și managerul echipei se face pe un grup dedicat proiectului, unde se semnalează eficient și rapid toate problemele sau situațiile excepționale care apar în timpul programului de lucru. Până în prezent, nu a existat nicio situație care să nu poată fi adresată și rezolvată în cel mai scurt timp. 

Lunar primesc un raport centralizat al activității call center-ului unde poate fi analizat numărul de apeluri înregistrate, motivul apelului, indicatori de performanță, resurse folosite, etc. 

Pentru calitatea serviciilor și eficiența demonstrată pe parcursul colaborării noastre, recomand echipa Share Vision.” 

Administrator și Manager Tehnic – Platformă online Marketplace

„Colaborarea cu echipa Share Vision a început pentru noi într-un moment în care ne aflam în imposibilitatea de a găsi persoane serioase disponibile pentru angajare in-house, motiv pentru care am decis să externalizăm întreg serviciul de relații cu clienții. 

Ce ne-a impresionat de la prima interacțiune a fost deschiderea echipei și buna întelegere a tuturor nevoilor noastre. Începutul colaborării, partea de training și integrarea cu magazinul nostru au decurs fluent, fără probleme, fiind nevoie doar de o scurtă perioadă de acomodare în care am urmărit indeaproape respectarea procedurilor de deprinderea cu politicile nostre de relații cu clienții.  

Ce face share Vision pentruu noi: preluare apeluri, preluare și procesare e-mail-uri, preluare comenzi telefonice, preluare și procesare retururi, confirmare comenzi.”

Administrator – Platformă E-Commerce din domeniul vestimentar