Cu solutiile noaste,

îți redirectionezi atenția către inovare și dezvoltare.

Marketing și vânzări

Soluţiile oferite în acest domeniu sunt:
În tot ceea ce facem urmărim să contribuim la dezvoltarea armonioasă a unui business, prin soluții și servicii de call center ce vă permit să mutați focusul pe inovare și dezvoltare. 

Externalizarea proceselor secundare către noi vă permite să câștigați mai mult timp pentru dezvoltarea business-ului, în timp ce aveți siguranța că operatorii noștri vor trata clienții finali cu profesionalism. 

Pentru a susține afacerile în dezovoltarea lor continuă, am creat soluții destinate special pentru departamentele de marketing și vânzări. Fiind pilonii dezvoltării unei firme, este de la sine înțeles că aceste departamente se dezvoltă constant, așa că vor avea nevoie ca procesele secundare să fie externalizate pentru a se putea concentra cum se cuvine pe principalele lor obiective.

O afacere care dorește contractarea soluțiilor disponibile pentru departamentele de marketing și vânzări poate externaliza către noi procesele de telemarketing și telesales, procesele de back office, recepționarea de comenzi, programarea de întâlniri, sondaje de opinie, campanii de fidelizare și reactivare a clienților vechi și multe altele. 

La Share Vision dezvoltăm un sistem eficient care pune în prim plan satisfacția clienților, bazat pe competența operatorilor noștri și pe tehnologia folosită.

Recomand Share Vision cu tot dragul! Oameni serioși, de calitate si puși “pe fapte mari”! Vânzările noastre au înregistrat o creștere considerabilă, datorită implicării echipei de vânzare prin telefon.
E-commerce

Relații cu clienții

Soluţiile oferite în acest domeniu sunt:
Soluțiile dezvoltate pentru relații cu clienții reprezintă unul dintre cele mai importante avantaje competitive în piața de astăzi. 

Partenerii și clienții noștri sunt în continuă dezvoltare, așa că soluțiile noastre țin pasul cu piețele în continuă schimbare și se adaptează atât la cerințele acestora cât și la cele mai noi trenduri din domeniile respective. În acest fel ne asigurăm că se păstrează și dezvoltă avantajul competitiv al clienților noștri față de competitorii lor.

Știm că oamenii caută relații autentice cu afacerile lor preferate, iar comunicarea directă cu aceștia reprezintă un punct de plecare solid pentru creșterea gradului de satisfacție al clienților și consolidarea loialității acestora. În plus, vă oferim beneficii suplimentare prin funcţionalităţile şi soluţiile noastre de raportare şi  monitorizare.

 

Afacerile complexe au nevoie de soluții bine gândite! De aceea țin să mulțumesc Share Vision pentru echipa foarte bine pregătită care 7/7 zile pe săptămâna preia comenzile telefonice venite de la clienții noștri.
Managementul vânzărilor

Finanțe

Soluţiile oferite în acest domeniu sunt:
Aspectul financiar al colaborării cu clienții dvs. este extrem de important pentru dezvoltarea armonioasă a companiei, astfel, la Share Vision avem operatori foarte bine pregătiți, specializați în recuperarea într-un mod profesionist și amiabil a sumelor datorate.

Pentru o mai bună gestionare a situației financiare tensionate între societate și clientul final, oferim soluții potrivite pentru fiecare situație, astfel încât externalizarea recuperării creanțelor, verificarea facturilor, gestionarea debitelor poate elibera resurse şi genera îmbunătăţiri semnificative din punct de vedere al costurilor şi calităţii serviciilor oferite.

Share Vision ne oferă servicii ce ne fac activitatea mult mai ușoară din toate punctele de vedere. Externalizarea către Share Vision a proceselor de recrutare a personalului, asigurarea locației pentru angajați, a trainingului și nu numai, a fost cea mai înțeleaptă alegere pentru compania noastră!
Industria de retail

Contacteaza-ne si primeste mai multe detalii despre solutiile noaste