Servicii de marketing și telesales

Diferența între o afacere prosperă și una care se străduiește să supraviețuiască, o face numărul de vânzări, iar una dintre cele mai eficiente metode de vânzare este cea prin telefon. Colaborând cu noi obțineți un partener de încredere ce vă pune la dispoziție operatori foarte bine pregătiți pentru a vă aduce rezultatele așteptate.

Există două abordări în momentul în care alegeți serviciul de telesales pe care îl punem la dispoziție.

 

Vânzare prin apelurile outbound, unde potențialii clienți sunt contactați direct de către operatorii noștri pentru a le prezenta noua dvs. ofertă și a obține o vânzare.

Vânzare prin apeluri inbound, unde în urma campaniilor de promovare realizate de dvs., clienții sună pentru a achiziționa produsul sau serviciul dvs.

 

Nu ne oprim la vânzări, soluțiile și serviciile de telesales și telemarketing cuprind și recepționarea comenzilor plasate de către clienți, gestionarea acestora și asigurarea de suport necesar pe toată durata livrării și perioadei de garanție.

 

Pentru a vă putea optimiza procesele în continuare adunăm date de la clienți prin intermediul sondajelor de opinie realizate telefonic, centralizând răspunsurile în baze de date utile oricărui business.

 

Vă oferim soluții la prețuri competitive ce vă vor asigura fluxul de rezultate necesare pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod sistematic.